/
- Com fer una carta d’al·lèrgens per al nostre local de restauració?L’obligatorietat d’indicar les substàncies que produeixen al·lèrgies i intoleràncies a les cartes i menús de bars i restaurants ve determinada pel Reglament de la Comunitat Europea 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor. Un dels principals objectius del citat reglament és aconseguir un nivell molt alt de protecció de la salut i els interessos… Read more: Com fer una carta d’al·lèrgens per al nostre local de restauració?
- Existeix el Carnet de Manipuladors d’Aliments?Em sorprèn cada vegada que, parlant amb algú del sector de la restauració o de la indústria alimentària, m’adono que encara creu que és obligatori que els manipuladors d’aliments disposin del carnet de manipuladors. Anem a pams: un manipulador d’aliments és tota aquella persona que, per la seva activitat laboral, està en contacte directe amb… Read more: Existeix el Carnet de Manipuladors d’Aliments?
- Què són els Prerequisits? IntroduccióEls Plans de Prerequisits o una altra manera d’anomenar-los que per a mi és més entenedora “els autocontrols” són uns plans que les empreses alimentàries tenen establerts i què contribueixen a que els seus productes siguin més segurs per als consumidors. A més, si es porten ben portats també ajuden al bon funcionament de l’empresa.… Read more: Què són els Prerequisits? Introducció